Futuristic World

Welkom bij de website van Olav

 
Game Designer

Over ons

Waarom ik dit maak

dit is mijn blog over technasium op school hebben we het vak o&o bij dat vak leer je dingen ontwerpen en dan daadwerkelijk bouwen we moeten een website bouwen. Dit is het mijn eigen website waarin ik vertel over mijn technasium opdrachten

 
IMG_20191126_105706262.jpg

Dit is Mijn eerste Ontwerp

Mijn ontwerp was biomimicry dat betekent dat het goed moet zijn voor de natuur we hebben regen opvang gebruikt om water te besparen het word opgeslagen in tonnen en dan word het doorgestroomt in de waterleidingen en zonnepanelen om energie te besparen het was bedoelt om in Amsterdam te plaatsen. Waarom we dat hebben gedaan omdat er veel huizen staan die water en energie nodig hebben.

 
Screenshot_20200323-084837_Video Player.

Dit is mijn tweede ontwerp

In deze opdracht moest je een plek in Amsterdam uitkiezen die jij/groepje onveilig vond. Wij kozen de fietstunnel bij het Amstelhotel onder de tulpbrug. Wij vonden die plek niet perse onveilig maar, het gaf ons een onveilig gevoel omdat, er zwervers rondhingen en allemaal spinnenwebben en afval lag en op de muren hingen reclameborden en dat zag er niet leuk uit. Ons idee was gebaseerd op een tunnel in New York dat heet: how to be a Kardashian. In de tunnel hangen camera's waarmee ze foto's maken. Wij wouden dat ook een soort van doen dus hebben wij camera's achter de muren geplaatst en als je er langs fietst of loopt word er een foto van je gemaakt. En aan het eind van de tunnel kan je de foto kopen.

 
Kijken naar de zon

Tweede klas

vanaf hier zie je de projecten vanaf de tweede klas

 
o&o harrypotterpovs.jpeg

Ons project

Onze opdracht was dat we een eyecatcher moesten maken van gerecycled plastic en dit was onze zappelin maquette. We hadden ook nog dat gerecycled plastic in deze vorm gemaakt maar daar heb ik geen foto van. Onze opdracht gever was de eureka cup.  b

 

Verduurzamingschallenge

Ons project Olav,Bram,Mara-lynn,Sara

Onze opdracht was om een gebouw te verduurzamen in Amsterdam-Oost Wij hadden als gebouw het tropenmuseum alleen hadden we daar te weinig informatie over omdat we geen afspraak konden maken in verband met Covid-19 dus hadden we als plan b het huis van Bram gekozen dat hebben we verduurzaamd met zonnepanelen en een regenton dus water filtert en dan kan je het gebruiken als douchewater,wcwater, kraanwater.

Lees meer
 

Cyberpesten

in deze opdracht moesten we een website maken die tegen cyberpesten was. We hebben deze opdracht online gemaakt. Dat had heel veel invloed op het eind product. Want de samenwerking ging niet helemaal lekker omdat we online elkaar niet goed konden vinden.

 

Contact opnemen

Stuurmankade 336
1019WE

0681327179

Bedankt voor de inzending!

achtergrond foto.jpg